Kundeomtale fra Ulrikke

Restylane

May var veldig flink til å se hva som passet for meg, både i forhold til formen på leppene og mengden.

Lokalet var lett å finne (midt i sentrum). Kom først inn i et stort og fint venterom med rolig atmosfære. Da det ble min tur fikk jeg først en bedøvelseskrem som er seriøst den beste jeg har vært borti. Jeg ble kjempebedøvd kontra når de andre gangene jeg kun har fått Emblakrem.

Jeg ble også forklart hvilken sprøyte hun ville jeg skulle ha, og hva som ville passe meg best. Jeg ble veldig overrasket da hun skulle sette restylane. Jeg var vant med å få flere små stikk rundt hele leppen. Nå fikk jeg kun et stikk på hver side av leppene og halve siden ble tatt i samme slengen. Jeg synes dette var en mye mer behagelig måte å få satt Restylane i leppen, da jeg egentlig ikke er en stor fan av sprøyter og stikk.  Og man får færre skorper, mindre injeksjonsfare og arrvev.

Selve fyllingen gikk fortere enn jeg hadde trodd, og May var utrolig dyktig og nøye i arbeidet sitt. Hun var også veldig opptatt av at jeg skulle ha det så behagelig som mulig, og klarte å berolige hele veien. Jeg er utrolig fornøyd med hele opplevelsen og resultatet.

Hun var veldig flink å se hva som passet for meg, både i forhold til form og mengde. 

Skroll til toppen