Hudpleie ZO MEDICAL

Fra 30 års alderen går cellefornyelsen saktere og huden begynner å eldes - noe som forårsaker fine linjer og rynker, slapp hud, mørke flekker og en mer ujevn hudtone. For å ”vekke” cellene slik at de igjen kan fungere normalt, kreves store mengder aktive ingredienser – som ren retinol, avanserte peptider og virksomme antioksidanter.

01.11.201612:33 May Helen Jodal

Det er her Dr. Obagi kommer inn i bildet. Hans mangeårige erfaring med å skape hudprogrammer som faktisk virker, har han brukt til å utvikle ZO® Skin Health med det mål nettopp å ”vekke” hudcellene. For Dr. Obagi er retinol en nøkkelingrediens. Dette fordi retinol er den eneste topiske ingrediensen som vitenskapelig bevist gir kraftige antialdringsfordeler. Selv de fuktighetsbevarende kremene er tilsatt retinol – slik at de ikke bare bevarer fuktigheten – de har også en stimulerende effekt.

ZO® Skin Health er et helhetlig hudprogram som anvender høye konsentrasjoner og aktive ingredienser. Formuleringene er kraftige for skal du vinne kampen mot aldring og derfor må du velge blant det beste som finnes.

Hudpleie ZO MEDICAL, click to open in lightbox