Kundeuttaleselse fra Charlotte

Dette var en rask og enkel behandling, og absolutt verdt det.

Charlotte
09.11.201612:17 May Helen Jodal

Charlotte fikk mer definert hake og mer volum i leppene

Hun sier :

Jeg har alltid hatt et veldig lite hakeparti og smale lepper.  Dette ønsket jeg å gjøre noe med, og tok kontakt med May på Unik. Jeg har venner og bekjente som er hos henne for diverse redigeringer, og det var ingen tvil om hvem som var best på dette området. May, med sine års erfaringer, fortalte meg hva som kunne gjøres og jeg fulgte hennes råd.  Har nå endret på både leppene mine, over og nedre samt endret hakepartiet. Dette var en rask og enkel behandling, og absolutt verdt det. Jeg føler meg mye bedre med meg selv, så dette er noe jeg blir å fortsette med.

Produktbilde, Kundeuttaleselse fra Charlotte, click to open in lightbox